ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul Ungariei investeşte milioane de euro într-o echipă de fotbal din România, care speră să ajungă în primul eşalon românesc. Autorităţile maghiare se implică în planul financiar al formaţiei FK Csikszereda, grupare din Miercurea Ciuc care evoluează în Liga a III-a din România.
FK Csikszereda va evolua pe un stadion care se va ridica la urmand a avea un stadion care sa respecte standardele Ligii 1, obiectiv fiind să ajungă în primul eşalon românesc peste patru ani.  

De altfel, antrenorul echipei, fostul fotbalist Robert Ilyeş, a comentat pentru fanatik.ro: „Ne-au construit două terenuri sintetice cu nocturnă. Facem o investiţie de patru milioane de euro în infrastructură, tribuna acoperită, cu nocturnă. Noi avem un parteneriat cu Academia „Ferenc Puşkaş" (n.r. considerată cea mai importantă din ţara maghiarilor). Vom aduce jucători tineri, de valoare, pe care îi vom creşte. Unii dintre ei vor pleca la Academia din Ungaria. Deocamdată, vom încerca acum să promovăm în Liga a II-a. Pe urmă, mai vedem".