ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


HCM Baia Mare a obținut una din cele mai clare victorii din istoria clubului în Liga Campionilor, scor 38-27 cu Thuringer, și a făcut, probabil, pasul decisiv spre sferturile de finală ale întrecerii.

HCM se califică între cele mai bune 8 echipe ale Europei încă din acest weekend, dacă Fleury nu câștigă la Rostov sau Larvik nu învinge Ferencvaros în celelalte meciuri din Grupa 1.

Vicecampioana României este echipa acestui început de an în Liga Campionilor. HCM a obținut cinci victorii din tot atâtea meciuri, fiind singura formație din competiție care a realizat maximum de puncte în 2016, potrivit prosport.ro.

Ultimul succes a fost o adevărată demonstrație de forță în fața unei echipe care a părut dinainte învinsă.

HCM Baia Mare - Thuringer 38-27 (19-12)

Ungureanu, Munteanu, Dumanska - portari; Do Nascimento 9, Tănăsie 6, Pineau 7, Szucs, Abbingh 6, Perianu 1, Ardean 1, Jezic 1, Marin 1, Tătar, Preda, Vizitiu 6. Antrenor: Aurelian Roșca 

Krause, Eckerle - portari; Reshetnikova 3, Van de Wiel 2, Frey 3, Buceschi 5, Pintea 1, Schmelzer 6, Snelder 2, Engel 1, Huber 2, Deroin 2. Antrenor: Herbert Muller