ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


HCM Baia Mare a fost învinsă de formația maghiară FTC Rail Cargo Hungaria, cu scorul de 21-18 (14-7), sâmbătă, la Budapesta, în ultima etapă din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vicecampioana României avea nevoie de un egal cu Ferencvaros pentru a evita locul 4 și totodată o adversară foarte puternică în sferturi, câștigătoarea celeilalte grupe preliminare (Buducnost Podgorica — campioana en titre — sau Vardar Skopje).

Eșecul cu Ferencvaros vine după cinci victorii consecutive reușite de HCM în prima grupă principală.

Alexandra Do Nascimento a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Baia Mare, cu 9 goluri. Au mai înscris Allison Pineau — 4, Valentina Ardean-Elisei 3, Patricia Vizitiu 1, Gabriela Perianu 1.

Pentru Ferencvaros au înscris Nerea Pena Abaurrea 7 goluri, Szandra Szollosi-Zacsik 5, Luca Szekerczes 4, Zita Szucsanszki 2, Nadina Schatzl 1, Monika Kovacsicz 1, Piroska Pappne Szamoransky 1.