ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vestea că Ianis Hagi va semna curând pentru ACF Fiorentina a fost făcută publică de un jurnalist al presei sportive italiene, care a notat: „Hagi Jr. este noul jucător al Fiorentinei. Transferul este deja finalizat, iar tânărul fotbalist va veni la Firenze din sezonul următor. Fiorentina râde şi îşi freacă mâinile de bucurie pentru că a reuşit transferul şi aşteaptă să-l vadă la lucru în Serie A. Cu siguranţă, Hagi va încântă fanii".

Interesant este că Ianis Hagi are doar 16 ani, iar mutarea sa se produce la scurt timp pentru debutul în Liga I, din decembrie 2014, facilitat de faptul că tatăl său deţine FC Viitorul, echipă de prima ligă la care mai tânărul Hagi evoluează încă de la juniorat. În cele şapte apariţii ale sale pentru formaţia la care este legitimat, jucătorul a înscris o singură dată.