ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, a pierdut meciul cu CSU Craoiva, scor 3-1. La finalul meciului, fostul mare jucător a avut un discurs dur la adresa celor care conduc fotbalul și sportul.

Hagi nu este dispus să ia partea cuiva în alegerile din mari de la FRF și preferă să-și dezvolte proiectul de la Ovidiu, care i-a adus și un titlu de campion al României: „Nu mă interesează cine va conduce FRF din 2018. Eu am club, le am pe ale mele, mă conectez la ale mele. Am și familie, trebuie să am grijă de ea. E o luptă între ei. Dar eu am spus ce președinte vreau. Și vă rog să dați titlu mare! Sau dacă nu, cenzurați-mă, ca pe vremea lui Ceaușescu. Dați ce am zis eu! E părerea mea! 18 echipe (n.r. în Liga 1), Divizia B, Divizia C făcute să crească. Nu sa ne diluăm, nu să ne reducem"

Discursul lui Hagi a devenit și mai apăsător. Antrenorul Viitorului susține că lucrurile s-au înrăutățit după 1989: „Uitați ce ați făcut aici. Cum să producem fotbaliști cu sărăcie și cu stadioane vechi? Au trecut 27 de ani. 27 de ani. Mă întreb pentru ce a mai venit Revoluția... A venit să ne ducem în jos sau în sus? In '90 ziceau să ne dezvoltăm... Unde? În jos! Mai puține echipe, mai puțin fotbal... Nimic! Mai puțină susținere a sportului în România. Dar eu zic, eu vorbesc. Dar sunt mic, sunt cenzurat. Nu mă bagă nimeni în seamă. Ați văzut vreun lider să fie în barca cuiva? Eu am fost lider. Cum să fiu in barca cuiva!? Sa nu mă folosească nimeni. Eu asta sunt. Stiți ce fac", a declarat Hagi, potrivit ProSport.