Viitorul Constanța, echipa lui Gică Hagi, a pierdut meciul cu CSU Craoiva, scor 3-1. La finalul meciului, fostul mare jucător a avut un discurs dur la adresa celor care conduc fotbalul și sportul.

Hagi nu este dispus să ia partea cuiva în alegerile din mari de la FRF și preferă să-și dezvolte proiectul de la Ovidiu, care i-a adus și un titlu de campion al României: „Nu mă interesează cine va conduce FRF din 2018. Eu am club, le am pe ale mele, mă conectez la ale mele. Am și familie, trebuie să am grijă de ea. E o luptă între ei. Dar eu am spus ce președinte vreau. Și vă rog să dați titlu mare! Sau dacă nu, cenzurați-mă, ca pe vremea lui Ceaușescu. Dați ce am zis eu! E părerea mea! 18 echipe (n.r. în Liga 1), Divizia B, Divizia C făcute să crească. Nu sa ne diluăm, nu să ne reducem"

Discursul lui Hagi a devenit și mai apăsător. Antrenorul Viitorului susține că lucrurile s-au înrăutățit după 1989: „Uitați ce ați făcut aici. Cum să producem fotbaliști cu sărăcie și cu stadioane vechi? Au trecut 27 de ani. 27 de ani. Mă întreb pentru ce a mai venit Revoluția... A venit să ne ducem în jos sau în sus? In '90 ziceau să ne dezvoltăm... Unde? În jos! Mai puține echipe, mai puțin fotbal... Nimic! Mai puțină susținere a sportului în România. Dar eu zic, eu vorbesc. Dar sunt mic, sunt cenzurat. Nu mă bagă nimeni în seamă. Ați văzut vreun lider să fie în barca cuiva? Eu am fost lider. Cum să fiu in barca cuiva!? Sa nu mă folosească nimeni. Eu asta sunt. Stiți ce fac", a declarat Hagi, potrivit ProSport.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews