ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentă la Cluj-Napoca, pentru meciul de FED Cup contra Cehiei, Simona Halep a dezvăluit că intervenția chirugicală pentru deviație de sept nu era urgentă.

"Nu m-am simțit bine în ultima perioadă, am avut probleme de sănătate, medicul m-a sfătuit să mă operez, dar nu era foarte urgent și am decis să o amân și să joc la Cluj. Mă bucur să fiu aici alături de fete, să fac parte din nou din această echipă, sper să dau tot ce pot, să fiu bine pregătită și să câștig. (…) Nu știu când voi face operația, este necesară, m-ar ajuta foarte mult, dar momentan mă simt bine. Am făcut analizele și mi-au ieșit bune. Voi juca la Dubai și Doha și cred că și mai departe, dar deocamdată am în cap doar aceste turnee", a declarat numărul 3 WTA.

Halep a jucat până acum cu două dintre componentele echipei Cehiei pe care le-a învins. "O să am publicul alături, o să am foarte mulți români care să ne susțină, sper că am puterea necesară să câștig meciurile și să ajut echipa. Dar nu va fi ușor, sunt adversare puternice, sunt în top și au multă experiență în Fed Cup, pentru că au câștigat de multe ori trofeul. Vom vedea dacă voi fi în stare să câștig. În Fed Cup nu contează pe ce loc ești", a spus cea mai importantă jucătoare româncă a momentului.

Vineri va avea loc tragerea la sorți a programului meciurilor de la FED Cup, care se vor juca sâmbătă și duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.