ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maria Şarapova a depăşit-o pe Simona Halep în clasament după victoria în faţa Irinei Begu. Halep a rămas însă pe locul 3 până mâine, când joacă Petra Kvitova.

Dacă aceasta o bate pe Jelena Jankovic, trece pe 3, iar Simona Halep coboară pe locul 4.

Simona Halep trece printr-o criză evidentă de formă, pe care ea însăşi o recunoaşte, după ce a fost eliminată chiar din primul tur la Wimbledon. Se pare că este vorba în primul rând despre uzură psihică, de vreme ce Simona a declarat că nu vrea să revină pentru moment în România, ci să plece într-o vacanţă mai lungă în străinătate:

"E dificil să mă întorc acum în ţară. Dar nu-mi pasă ce spun oamenii despre mine. E treaba lor dacă spun lucruri urâte, eu ştiu ce fac şi cât de mult muncesc în fiecare zi. (...) Joc pentru mine, pentru ţară, pentru că acolo locuiesc. Am fost surprinsă de reacţiile unora.

Stau un pic mai prost cu emoţionalul, am avut nişte meciuri mai grele, însă jocul îmi merge bine, îl simt. Am făcut lucrurile pe care trebuia să le fac si acum e bine.

Cred că toţi oamenii se întreabă de unde vin problemele mele. Dacă aş şti, ar fi bine. Mă simt agitată, nu pot să închei un meci. E greu să joci la un nivel înalt o perioadă lungă de timp. E foarte greu. Trebuie să învăţ cum să fac faţă stresului, presiunii de a evolua bine în turneele de Grand Şlam, după ce am reuşit performanţe."