ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala turneului de la Montreal după ce a învins-o în penultimul act pe nemțoaica Angelique Kerber, scor 6-0, 3-6, 6-2.

"N-a fost deloc ușor, e o jucătoare puternică. Meciul a fost mult mai strâns în setul doi. Am dat niște puncte gratuite în setul secund. E frumos că voi juca finala. Le mulțumesc tuturor pentru că au venit la acest meci. Sper să fac o treabă bună în finală. Da, voi juca și la dublu, n-am nicio problemă în a juca în continuare", a spus Simona Halep după meci.

În primul set, Simona Halep practic n-a avut rivală pe teren, reușind să se impună cu un categoric 6-0. Setul secund a fost mult mai greu pentru jucătoarea noastră, iar nervii au jucat un rol important în pierderea setului.

În decisiv, Simona a revenit fantastic la jocul din primul set și a dominat-o aproape în totalitate pe nemțoaică. La scorul de 4-2 pentru Halep, Simona a reușit un punct fabulos care a făcut-o pe Kerber s-o aplaude la scenă deschisă.

După acest meci, jucătoarea din România și-a asigurat urcarea pe locul 3 în clasamentul WTA.

În cealaltă semifinală, se vor duela Madison Keys, locul 12 WTA, și Kristina Kucova, locul 121 WTA.