ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenismenii Simona Halep și Horia Tecău, alături de jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara sunt nominalizați în ancheta agenției bulgare de știri BTA pentru cei mai buni sportivi ai anului în Balcani, ajunsă la ediția a 43-a.

Pe lângă jucători de tenis sunt nominalizați și gimnaști - Andreea Munteanu, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu, atleții Marian Oprea și Florentina Marincu, boxerul Mihai Nistor, Florentina Caminescu (kaiac-canoe), scrimerii Simona Pop și Tiberiu Dolniceanu, handbaliștii Cristina Neagu și Andrei Mihalcea, judoka Andreea Chițu, halterofila Irina Lepșa și biatlonista Luminița Pișcoran, informează Agerpres. 

De asemenea,pe lista agenției bulgare se află și sportivi croați, sârbi sau turci. În dreptul Croației figurează tenismenii Marin Cilic și Ivan Dodig, atletele Blanka Vlasic și Sandra Perkovic sau fotbalistul Ivan Rakitic (FC Barcelona), Serbia este reprezentată de Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul masculin, Turcia de luptătorii Taha Akgul și Riza Kayaalp etc.