ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înfrângerea suferită de Simona Halep în fața Mariei Şarapova în cel de-al doilea meci din grupa Roșie de la Turneul Campioanelor pare să nu o fi afectat pe sportiva noastră, care a recunoscut faptul că rusoaica a meritat să câştige meciul. Simona a subliniat faptul că îşi doreşte să ajungă în semifinale la Singapore, însă nu face calcule în acest sens, informează wtatennis.com.

"Nu vreau să fac calcule. Mai am încă un meci. Dacă voi fi în semifinale, este foarte bine. Dacă nu, este la fel de bine. Aştept vacanţa, aşa că nu contează. Dar evident că mi-aş dori să ajung în semifinale. Dar mai întâi trebuie să mă gândesc la meciul cu Radwanska, va fi foarte greu. Astăzi, Maria Şarapova s-a mişcat foarte bine şi a dat nişte lovituri incredibile. Nu a ratat. Cred că a avut o zi foarte bună şi a dat totul. A meritat să câştige şi o felicit", a declarat Halep.

Halep a mai spus că va lua doar lucrurile pozitive din meciul cu Şarapova, pentru a juca mult mai bine la următoarea întâlnire, care s-ar putea să aibă loc chiar în finala turneului, dacă cele două sportive vor câștiga toate partidele rămase.

"Am încercat să vin mai aproape de fileu şi să fiu mai agresivă, dar ea a jucat foarte bine. Pot spune că nu m-a lăsat să-mi fac jocul. Am făcut unele greşeli. Am comis două în primul set, la 5-4. Dar nu trebuie să găsesc scuze. Vreau să iau lucrurile pozitive din acest meci, să lucrez la ele şi să fiu mai bună data viitoare când voi juca împotriva ei", a afirmat Halep.

 Simona Halep, locul 2 WTA, va juca în al treilea meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, joi, în jurul orei 09.00, au anunţat organizatorii competiţiei de la Singapore.