ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE Românul a câştigat primul turneu de dublu de Grand Slam al carierei, după ce a pierdut finalele de la Wimbledon din 2010, 2011 şi 2012. 
 
Horia Tecău şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, au trecut în trei seturi, scor 7-6, 6-4, 6-4, de Murray şi Peers.
 
Tecău şi Rojer s-au impus în doar o oră și 52 de minute, aflându-se la a patra confruntare cu cuplul Murray/Peers. Horia și partenerul său au câștigat un cec în valoare de 340.000 de lire sterline și 2.000 de puncte ATP.

Tecău este al doilea român care câștigă un titlu la Wimbledon în proba de dublu, după Ilie Năstase, în 1973.


Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, joacă acum în finala probei de dublu de la Wimbledon.  
 
Meciul perechii româno-olandeze este precedat de finala de simplu feminin dintre Serena Williams şi Garbine Muguruza, care se joacă începând cu ora 16.00.