ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat, vineri seara, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.597.155 euro, anunță site-ul competiției.

Tecă și Rojer au trecut în sferturi de cuplul Gilles Muller/Nenad Zimonjic (Luxemburg/Serbia) și au aculumat 180 de puncte ATP, asigurându-și, de asemenea, un cec în valoare de 24.420 de euro.

În semifinale, dublul Tecău/Rojer vor juca împotriva perechii formate din germanul Philipp Petzschner și austriacul Alexander Peya, care au trecut în sferturi de Dominic Inglot (Marea Britanie) și Robert Lindstedt (Suedia) în trei seturi, 6-3, 4-6, 10-4.

Potrivit Agerpres, Tecău și Rojer sunt deținătorii titlului la Rotterdam, după ce anul trecut îi învingeau în finală pe Jamie Murray (Marea Britanie) și John Peers (Australia), cu 3-6, 6-3, 10-8. Tecău și Rojer au disputat finala de dublu și în 2014, fiind învinși de francezii Mickael Llodra/Nicolas Mahut, cu 6-2, 7-6 (4). Românul a mai pierdut o finală, în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt, în fața cuplului Mickael Llodra/Nenad Zimonjic (6-4, 5-7, 14-16).