ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Horia Tecău și Jean Julien Roger au învins în semifinala turneului campionilor de la Londra cuplul american format din frații Bryan cu scorul 6 - 4; 6 - 4.

Cuplul româno-olandez va întâlni în finala turneului perechea româno-indiană formata din Florin Mergea și Rohana Bopanna.

Lui Tecău și Roger le-a fost înmânat trofeul pentru încheierea anului competițional pe locul 1 în clasamentul ATP de către președintele ATP Chris Kermode Ei au reușit în urma acestei victori să îi detroneze pe americani care conduceau autoritar până nu demult clasamentul ATP.

"Mâine voi juca contra conaționalului meu Florin Mergea și sunt foarte bucuros, aștept cu emoție meciul care va fi unul dificil și fiindcă este o mare realizare pentru țara noastră faptul că amândio am ajuns în finală" a declart Horia la înmânarea trofeului.