ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ilie Năstase a fost una dintre atracţiile zilei de luni în tribunele de la Wimbledon. Primul număr unu din istoria ATP a venit îmbrăcat în militar şi s-a aşezat chiar în Loja Regală. "Ce apariţie", a comentat pe contul său de Twitter ziaristul New York Times, Christopher Clarey.
 
Năstase a purtat o uniformă militară de general al Armatei Române şi ochelari de soare, în timp ce a urmărit meciul câştigat de britanicul Andy Murray în faţa croatului Ivo Karlovic, scor 7-6(7), 6-4, 5-7, 6-4.
 
 
Şi în 2014 Năstase a venit la Wimbledon îmbrăcat în uniformă de general al armatei române. Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării şi are dreptul să poarte uniformă militară.