ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 A vizitat de mai multe ori orașul canadian, însă nu a intrat niciodată în sala în care a reușit cea mai importantă performanță din istoria gimnasticii mondiale.
 
În această vară, se împlinesc 40 de ani de când Nadia Comăneci a luat primul 10 din istoria gimnasticii.

Jurnaliștii brazilienii de la Globo au realizat un material despre campioana noastră, iar la final, Nadia a avut parte de o surpriză uriașă. A pășit pentru prima dată în sala din Montreal, în mijlocul căreia erau așezate aparatele care i-au adus trei medalii de aur, una de argint și una de bronz.
 
A retrăit acele momente deosebite și i-au dat lacrimile de emoție. Românca s-a urcat pe bârnă și a executat câteva elemente, în timp ce pe ecranele din sală rulau imaginile din timpul Jocurilor Olimpice din '76.

„Nu-mi vine să cred că a trecut așa de mult. Parcă era acum câțiva ani. Simt un amestec de emoții, pentru că acum înțeleg mai multe decât la 14 ani. Deși e o senzație frumoasă, emoționantă, dar parcă cele mai puternice sentimente tot atunci le-am simțit”, a spus Nadia, citată de suntemcuvoi.ro.