ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducătorii de la Dinamo anunţă refacerea din temelii a arenei construite acum peste 50 de ani. Elisabeta Lipă, comandantul Clubului Sportiv, a declarat că lucrurile se vor pune, în sfârşit, în mişcare.

Elisabeta Lipă a anunţat că proiectul construcţiei noii arene se va demara în acest an, pentru a face loc unei noi arene de 25-30 de mii de locuri.

"Proiectul se află în faza de început. Dar, ca orice început, este greu. Important este să perseverezi, să nu renunţi şi în 2020 să ne putem bucura împreună de un stadion de care să fim mândri, echipele gazde, oaspete, să-şi desfăşoare activitatea şi, nu în ultimul rând, echipele noastre. Dacă ai echipa pe teren şi stadionul este gol, parcă n-ai nicio tragere de inimă. Dar şi publicul bucureştean ar veni altfel, ar da o altă importanţă meciului, dacă ar avea condiţii civilizate, decente, în care să vizioneze un meci de fotbal. Am cerut un stadion între 25.000 şi 30.000 de locuri.

Dacă ai o echipă bună, la câţi locuitori are Bucureştiului şi la câţi fani bucureşteni are echipa, cu siguranţă numărul este rezonabil. Dar aici depinde de valoarea echipei, de ce doresc bucureştenii să vizioneze în acel moment. Eu îmi doresc din tot sufletul să iasă într-un număr cât mai mare la diverse activităţi sportive. Noi avem o sală polivalentă, frumoasă, aerisită, vii cu plăcere şi dacă ai şi ce să vezi cu siguranţă ai altă tragere de inimă să vii să susţii echipa", a declarat Lipă pentru Digi Sport.
 
Anunţul făcut de cei de la Dinamo vine la câteva zile după ce Guvernul a anunţat că va finanţa construcţia a doua stadioane în Craiova şi Târgu Jiu.
 
În ultimii ani în România s-au construit trei arene noi: Ilie Oană în Ploieşti, Naţional Arena în Bucureşti şi Cluj Arena.