Componenta echipei naționale de handbal a României, Cristina Neagu, a fost desemnată joi, drept cea mai bună handbalistă a lumii, pentru a doua oară în carieră.
 
Sportiva a vorbit despre această performanță, despre care spune că aparține și celor care au ajutat-o în ultima vreme, dar și de-a lungul carierei sale.
 
"Este și un succes al handbalului românesc, al românilor, al colegelor mele de la națională și de la club...Fără ei nu aș fi reușit.

La toate echipele unde am evoluat tot mai mulți oameni doresc să facă o fotografie cu mine sau să-mi ceară autograful...Îmi doresc să-i bucur în continuare.

Aș da toate titlurile pe care le-am câștigat pentru o medalie la olimpiadă.

Am avut o perioadă groaznică în cariera mea, aproximativ 3 ani n-am jucat din cauza accidentărilor și am auzit foarte multe cuvinte urâte...Foarte mulți specialiști nu-mi dădeau șanse să mai joc handbal, darămite să ajung la nivelul acesta. Sunt la cel mai bun nivel al carierei mele. Eu mă gândesc tot timpul prin câte am trecut.

Vreau să le mulțumesc celor care m-au votat, dar mai ales celor care au fost alături de mine când am trecut prin momente grele,  atunci am avut cel mai mult nevoie. În astfel de momente, toți se simt mândri că sunt români, se bucură că o româncă a câștigat un titlu așa important, dar în momentele grele se văd caracterele", a spus ea.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews