ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioan Andone, antrenorul celor de la Dinamo, și-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea alb-roșie.

Renunțarea la tehnician vine la doar o zi după ce Dinamo a fost învinsă cu scorul de 2-1, în deplasare, de Concordia Chiajna, în etapa a 23-a a Ligii I. În urma acestui meci, formația alb-roșie a coborât pe locul 6 al clasamentului și există riscul de a rata calificarea în play-off-ul Ligii I.

În locul lui Andone, conducerea FC Dinamo intenționează să îl instaleze pe Cosmin Contra. În cazul în care negocierile cu acesta nu se concretizează, alte două variante pentru postul de antrenor sunt Claudiu Niculescu și Liviu Ciobotariu.

6 este locul ocupat de Dinamo în Liga 1 Orange după 23 de etape disputate în sezonul competițional 2016-2017.

32 de puncte a adunat Dinamo cu Ioan Andone în această ediție de campionat. 9 victorii, 9 înfrângeri și 5 remize pentru echipa din Ștefan cel Mare, 35 de goluri marcate, 32 primite.

3 etape au mai rămas de disputat în sezonul regulat al Ligii 1 Orange. Dinamo va juca în fața propriilor suporteri cu FC Botoșani și CS U Craiova și, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu.