ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Țiriac este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din lume. Acest lucru este dovedit și de faptul că românul își manageriază foarte bine afacerile în care este implicat.

Miliardarul este organizatorul turneului de la Madrid, iar jurnaliștii de la El Confidencial au aflat suma anuală pe care o primește Ion Țiriac din partea primăriei pentru a organiza turneul de tenis din capitala Spaniei.

Conform sursei citate, omul de afaceri român primește din partea autorităților iberice 10 milioane de euro anual. Totodată, în articolul jurnaliștilor spanioli se arată că înțelegerea dintre cele două părți va expira în 2022.

Autoritățile spaniole au încercat de-a lungul timpului să reducă din această sumă, însă contractul nu poate fi rupt sau diminuat din cauza clauzelor care-l avantajează pe român.