ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac i-a transmis Simonei Halep un mesaj dezbătut intens. „Când ajungi la jumătate de miliard să îmi spui şi mie ca să bat din palme, până atunci eşti un sportiv sărac", a spus cel care a agonisit zece milioane de dolari din premiile adunate de-a lungul carierei i-a spuscătre cel mai bine clasată româncă din ierarhia tenisului mondial feminin.

„Sunt săracă din punctul dânsului de vedere. Sunt ok, vedem pe parcurs. Dacă am rezultate vine şi partea financiară", a fost replica Simonei Halep, în cadrul conferinţei de presă în care au fost amândoi prezenţi.

Una dintre întrebările constante din ultima vreme face referire la eventuala continuare a colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill. În acest context, Ion Ţiriac, cunoscut drept sfătuitorul Simonei Halep, a comentat: a răspuns:

"La experienţa ei ştie exact ce trebuie să facă. După părerea mea, antrenorul de acum e un antrenor bun. Am vorbit de câteva ori cu el privat şi ce mi-a spus este foarte penetrant şi foarte logic din toate punctele de vedere".