ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Țiriac a vorbit despre întreruperile repetate ale meciurilor de la Roland Garros, cauzate de ploaie, care au stârnit haos, stres si au permis deja accesul unor jucătoare din afara top 100 în fazele superioare ale competiției. Favorite precum Simona Halep sau Radwańska au fost eliminate tocmai din motivele enumerate mai sus.


 "Le spun de 20 de ani că trebuie să aibă un teren acoperit. La Madrid m-au ascultat și au ceea ce restul lumii nu are. Într-o țară există un lucru ce se numește democrație. Astăzi sunt zece oameni aflați la jumătate de kilometru distanță de teren care nu vor acoperiș. Guvernul francez spune da, orașul spune da, federația de tenis are atâția bani, dar sunt cei zece care spun nu. De ce e Franța cea mai democratică țară din lume?", a spus Țiriac pentru Tennis World Italia, citat de b1.ro.

"Parisul încasează 400 de milioane de euro pentru că găzduiește acest turneu. Despre ce vorbim aici? În afara Turului Franței, nu există o altă competiție la fel de mare precum Roland Garros. Pierderile de luni se ridică la 100 de milioane de euro, cu siguranță. Din reclame, drepturi TV. Ce le spui oamenilor din 210 țări? Că plouă? O lume întreagă râde acum!", a spus Ion Țiriac.