ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Irina Begu a fost eliminată în semifinalele truenului de la Roma, după ce a pierdut în două seturi cu liderul mondial, Serena Williams Românca a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-1 de cea mai bună jucătoare din lume, transmite b1.ro.


Irina Begu a încercat să-i țină frâu americancei, iar primul set l-a pierdut, dacă putem spune asta, onorabil.

Serena și-a adjudecat fără drept de apel setul secund, reușind calificarea în finală.

Williams o va întâlni în finala turneului de la Roma pe Madison Keys.

 

ACTUALIZARE Irina Begu a ajuns în faza semifinalelor și la proba de dublu a turneului de la Roma, alături de Monica Niculescu. Româncele le-au învins, în două seturi, pe Timea Babos și Yaroslava Shvedova, cu scorul de 7-6 (7-4), 6-3.

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma după ce a eliminat-o în sferturile de finală pe japoneza Misaki Doi (locul 45 WTA), scor 6-2, 7-6(3).


Jucătoarea din România a început perfect meciul și încă din primul game a făcut break. Primul set a fost destul de lejer pentru Irina, care s-a impus cu 6-2.

Momentele mai dificile au venit în setul secund, când și japoneza a intrat altfel în meci și i-a pus probleme româncei. La scorul de 4-4, jucătoarea din România a ratat trei mingi de break și i-a dat posibilitatea lui Misaki Doi să câștige game-ul. Setul a intrat în tie-break, unde Begu s-a impus cu 7-3.

Irina Begu va juca în semifinale împotriva Serenei Williams, potrivit gsp.ro.