ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Larisa Iordache a postat un mesaj pe contul personal de Twitter în care i-a urat noroc în finale reprezentantei Statelor Unite, Simone Biles.
 
Campioana noastră a comentat postarea pe care a făcut-o pe o rețea de socializare, în ziua finalei de la bârnă, care a stârnit controverse în țară.
 
Sportiva noastră neagă că ar exista vreun conflict între ea și Ponor și a dezvăluit că a simțit nevoia să o încurajeze pe Biles (adversară a Cătălinei la bârnă) datorită relației de prietenie.
 
În același timp, Larisa i-a trimis și Cătălinei mesaje de susținere, după cum se poate vedea în print-screen-ul apărut pe ProSport.

”Este adevărat, suntem foarte bune prietene. Dar i-am transmis baftă! de două ori și Cătălinei Ponor, prin mesaj pe telefonul ei personal, iar la unul dintre ele mi-a și răspuns”, a declarat Larisa Iordache, potrivit digisport.ro. La un moment dat, Larisa a restricționat accesul la postarile sale de pe Twitter.

 
"A fost un mare exemplu ce s-a întâmplat aici și o întâmplare prin care nu aș fi vrut să trec. M-a durut foarte tare să văd cum se concurează și eu să nu pot să fac asta și nici măcar să intru în sală", a comentat Iordache la ProTV.