ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 8 august 09:15 Cătălina Ponor s-a calificat luni dimineața în finala de la bârnă a probei de gimnastică artistică  de la Rio și va avea șansa sa lupte pentru cea de-a șasea medalie olimpică din palmares. Ponor a avut un exercițiu foarte bun la bârnă în calificări și a primit nota de 14.900, una dintre cele mai mari din concurs.

Finala se va disputa pe 15 august de la ora 21:40 

Știrea inițială

Cătălina Ponor este favorită la calificarea în finala de la bârnă, unde are cea mai mare notă, 14,900, după primele două subdiviziuni din cele cinci ale concursului feminin de gimnastică artistică, duminică, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Ponor este urmată de chinezoaica Fan Yilin (14,866) și de turcoaica Tutya Yilmaz (14,500).

Tripla campioană olimpică de la Atena ocupă pentru moment locul 6 în calificările de la sol, cu 14,200, dar în fața sa se află nu mai puțin de trei italience (doar două se pot califica în finală).

Ultima subdiviziune a calificărilor feminine va debuta la ora locală 20.30. Finala la bârnă va avea loc, potrivit Agerpres, pe 15 august, iar cea de la sol pe 16 august.