Juventus Torino s-a calificat în finala Champions League, după ce a obținut o remiză, miercuri, în meciul de semifinală cu Real Madrid, disputat în deplasare și încheiat 1-1. Italienii au avut avantajul partidei din tur, când se impuseseră cu 2-1. În confruntarea din manșa secundă au înscris Cristiano Ronaldo pentru madrileni (23') și Álvaro Morata pentru „Bătrâna Doamnă" (57').

În vârstă de 22 de ani, marcatorul lui Juventus nu s-a bucurat după gol, așa cum a promis înainte de meci, când a declarat: „Dacă voi înscrie pe Bernabéu, nu voi celebra golul. Am mulți prieteni acolo și trebuie să respect suporterii madrileni".

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 10 în acest sezon de Champions League, egalându-l pe Lionel Messi atât în această situație, cât și în clasamentul golgheterilor all-time, unde fiecare numără 77 de reușite.

Gruparea din Torino se va lupta cu FC Barcelona pentru cucerirea trofeului Champions League, catalanii asigurându-și prezența în finală după ce au eliminat Bayern München. Meciul se va juca pe 6 iunie, în Germania, la Berlin, pe Olympiastadion.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews