ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Juventus Torino s-a calificat în finala Champions League, după ce a obținut o remiză, miercuri, în meciul de semifinală cu Real Madrid, disputat în deplasare și încheiat 1-1. Italienii au avut avantajul partidei din tur, când se impuseseră cu 2-1. În confruntarea din manșa secundă au înscris Cristiano Ronaldo pentru madrileni (23') și Álvaro Morata pentru „Bătrâna Doamnă" (57').

În vârstă de 22 de ani, marcatorul lui Juventus nu s-a bucurat după gol, așa cum a promis înainte de meci, când a declarat: „Dacă voi înscrie pe Bernabéu, nu voi celebra golul. Am mulți prieteni acolo și trebuie să respect suporterii madrileni".

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 10 în acest sezon de Champions League, egalându-l pe Lionel Messi atât în această situație, cât și în clasamentul golgheterilor all-time, unde fiecare numără 77 de reușite.

Gruparea din Torino se va lupta cu FC Barcelona pentru cucerirea trofeului Champions League, catalanii asigurându-și prezența în finală după ce au eliminat Bayern München. Meciul se va juca pe 6 iunie, în Germania, la Berlin, pe Olympiastadion.