La inițiativa lui Mihai Neșu, steliștii și dinamoviștii fac front comun înaintea de duelul din etapa a 3-a a play-off-ului.

Toț jucătorii vor ieși pe teren cu tricouri care îi vor îndemna pe oameni să doneze în contul fundației lui Mihai Neșu.

„Derby-ul de duminică seara va fi un prilej perfect pentru ca FC Steaua București și FC Dinamo București să vină în sprijinul Mihai Nesu Foundation, care derulează, în această perioadă, o campanie de donații prin SMS pentru ajutorarea copiilor cu dizabilități. Cele două echipe vor intra pe teren cu tricouri personalizate, care îndeamnă suporterii să doneze 2 Euro prin SMS, la numărul 8838, aceste mesaje urmând să fie afișate și pe tabela de marcaj, precum și pe panourile publicitare de la stadion”, a precizat FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Pe 10 mai 2011, la un antrenament al formației FC Utrecht, cu care Neșu mai avea contract până în 2012, s-a produs o accidentare foarte gravă. La un duel pentru balon, Mihai a căzut și și-a fracturat o vertebră cervicală, paralizând.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews