ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gimnasta Larisa Iordache a obținut medalia de aur la individual-compus, la Universiada de la Taipei, sportiva tricoloră fiind calificată în alte trei finale – la paralele, bârnă și sol, anunță Agerpres.

Larisa Iordache, una dintre cele mai bune gimnaste din România a câștigat medalia de aur în cadrul probei de individual compus, proba de aur a gimnasticii mondiale, reușind să obțină note fabuloase la cele patru aparate, cu un total de 56.750. 14.000 la bârnă, 14.300 la paralele, 14.400 la sărituri și 14.050 la sol.

Podiumul a fost completat de Asuka Teramoto (Japonia) 55.650 și Elsabeth Black (Canada) 54.950.

Gimnasta este calificată și în finalele de la paralele, bârnă și sol.

Larisa Iordache este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. La momentul actual se antrenează alături de antrenorii săi, Lăcrămioara și Cristian Moldovan, la CS Dinamo București.