ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legenda tenisului mondial, Mats Wilander, îi dă dreptate Simonei Halep, care a reclamat condițiile vitrege în care au fost nevoiți să joace la Roland Garros.
 
Wilander a explicat de ce sportiva noastră a fost dezavantajata de condițiile meteo, în timp ce pentru Stosur ploaia a reprezentat un plus.

"Simona este o jucătoare care se mișcă foarte bine pe teren, dar toate avantajele ei au fost anulate de condițiile pe care s-a jucat. Terenul a avantajat jucătoarea mai slabă, adică pe Samantha. Ea este mult mai puternică și din acest motiv s-a adaptat mai bine.

În nici un caz Simona nu trebuie blamată pentru că s-a plâns. Se putea accidenta foarte ușor. Ea a avut probleme la spate, dar la fel se putea accidenta la gleznă sau încheietura", a afirmat Wilander în emisiunea de analiza de la Eurosport, potrivit ziare.com.

Meciurile pe ploaie de la Roland Garros au tensionat lucrurile în rândul jucătorilor. Simona Halep și Agnieszka Radwanska au acuzat lipsă de respect din partea organizatorilor.