ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultima vreme au apărut tot felul de speculații despre starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher.

Luca Cordero di Montezemolo, președintele Ferrari, a ținut să înlăture orice speculație despre înrăutățirea stării de sănătate a germanului. Acesta a precizat că Schumacher răspunde bine la tratamentul administrat și se va recupera în urma rănilor pe care acesta le-a suferit la nivelul creierului.

Această declarație vine după ce în luna februarie președintele Ferrari spunea că starea de sănătate a fostului campion mondial ”nu e prea bună”.

”Sunt foarte bucuros să aflu că reacționează la tratament. Știu cât de puternic este. Sunt sigur că datorită determinării sale, care va fi decisivă, își va reveni din această situație extrem de dificilă”, a spus Luca di Montezemolo, conform telegraph.co.uk.

Foarte puține lucruri au fost făcute publice după accidentul suferit de pilotul german în decembrie 2013, existând foarte multe știri contradictorii despre starea sa de sănătate.

Michael Schumacher, care a fost timp de șase luni într-o comă indusă, primește tratament medical la casa sa de lângă lacul Geneva din septembrie 2014.