ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucian Bute și James DeGale au trecut cântarul oficial dinaintea confruntării ce va avea loc în Quebec, meci în care boxerul britanic își va pune în joc centura de campion IBF la categoria supermijlocie, informează tvasports.ca.

Fostul antrenor al românului, Stephan Larouche, a declarat că Bute este un mare profesionist și un "sportiv total", el menționând că îl va susține sâmbătă seară de pe marginea ringului, la meciul cu James DeGale.

Ce doi pugiliști s-au încadrat în limita categoriei, de 76,2 kilograme. Bute a cântărit 75,8 kilograme, iar DeGale 75,9 kilograme.

"Când Lucian a venit (în Canada) ne-a transformat viețile. Mai întâi am descoperit boxerul. Un mare profesionist. Însă apoi am descoperit omul. Lucian este un om frumos. Nu sunt nicio clipă îngrijorat că i-aș putea vedea numele pe primele pagini ale unui tabloid. Este un mare profesionist. Sportivul total. Lucian nu s-a gândit niciodată la bani sau recompense. Când l-am cunoscut, el mi-a cerut să locuiască în apropierea sălii de pregătire. Voia să fie sigur că nu va întârzia la niciun antrenament", a spus Larouche.