ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta campioană olimpică și mondială la gimnastică Maria Olaru a lansat o serie de acuzații extrem de grave la adresa antrenorului Octavian Belu. Aceasta spune că a fost bătută la lot. Dezvăluirile apar în cartea Prețul aurului, sinceritate incomodă. 

"Probabil că așa a considerat dumnealui, să îmi dea o palmă. Nu înseamnă că mă victimizez. Le scriu pentru că așa am considerat că e normal, să le scriu", sunt vorbele Mariei Olaru. 
  
Octavian Belu neagă acuzațiile fostei gimnaste. 
  
"Eu nu îmi aduc aminte de acum 16 ani să fi reacționat de asemenea manieră. Asta nu e o metodă de pregătire - palma. Se pare că acum un grup de binevoitori, frustrați din motivele lor personale, încearcă să desființeze acest sport", a spus Belu la Pro tv.

Un alt capitol al cărții o are în prim-plan Andreea Ulmeanu. Campioana olimpică povestește cum tatăl Andreei Ulmeanu a fost chemat la școală, după ce fata lui adusese fraudulos dulciuri pentru colege. .

"Acolo, în sală, pe aparatul numit «sol», în fața tuturor, tatăl colegei noastre și-a scos cureaua de la pantaloni, a pus-o jos și a bătut-o, lovind-o cu sălbăticie, parcă incitat de plânsetele și contorsionările ei", mai spune Maria.