ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maria Şarapova (3 WTA) a anunţat că se retrage de la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, care debutează luni, la New York. Rusoaica a motivat decizia de a nu participa la US Open prin accidentarea pe care a suferit-o la piciorul drept. 

„Am făcut tot ce a fost posibil pentru a fi pregătită, însă pur şi simplu timpul nu a fost de ajuns. Mă voi întoarce în câteva săptămâni în turneele din Asia şi sunt încrezătoare că voi termina anul puternică", a notat Maria Şarapova pe un site de socializare.

Reamintim că, din pricina acestei accidentări, rusoaica a mai ratat turneele de la Toronto şi Cincinnati. Mai exact, a treia cea mai bună jucătoare din lume nu a mai evoluat în competiţiile oficiale din luna iulie, de la Wimbledon. După retragerea ei a intrat pe tabloul principal o conaţională, Daria Kasatskina.