ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Selecţionata lui Anghel Iordănescu va juca meciul cu Finlanda fără spectatori, iar Federaţia Română de Fotbal va achita 110.000 de euro, ca urmare a partidei cu Grecia, când la anunțarea scorului din meciul Irlanda de Nord - Ungaria, pe stadionul nostru au răsunat scandări xenofobe.

„Meciul cu Grecia a însemnat sancţionarea Federaţiei Române de Fotbal cu obligativitatea de a disputa cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. În cazul de faţă, este vorba de partida cu Finlanda, programată pe data de 8 octombrie 2015, la Bucureşti, pe Arena Naţională", arată frf.ro.
Pentru acelaşi meci, UEFA a decis o amendă de 60.000 de euro, cele două sancţiuni fiind dictate pentru încălcarea articolelor 14 (comportament rasist) şi 16 (2), litera c (pirotehnie) din Regulamentul Disciplinar.

Reamintim că naţionala noastră s-a duelat cu Grecia, pe teren propriu, la 7 septembrie, confruntarea terminându-se cu o remiză albă. Meciul România - Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare pentru Campionatul European din 2016, va avea loc în data de 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.