ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 9, s-a calificat, marţi, în semifinalele probei de dublu de la Wimbledon.

În penultima fază a competiţiei, Mergea şi Bopanna vor întâlni cuplul Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, informează site-ul oficial al competiţiei.

Mergea şi Bopanna au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-6 (9), 7-6 (5), după două ore şi 34 de minute, cuplul american format din gemenii Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi ai competiţiei, potrivit Mediafax.

În semifinale, Florin Mergea şi Rohan Bopanna vor întâlni perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (2), de cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 7.

Anterior, Tecău şi Mergea au mai fost adversari în circuitul ATP de cinci ori, echipa sportivului din Constanţa câştigând de fiecare dată.