ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele UEFA, Michel Platini, şi-a anunţat oficial candidatura pentru şefia FIFA. Francezul a făcut publică intenţia în cadrul unei scrisori adresate celor 209 federaţii afiliate forului fotbalistic mondial. 
„Sunt momente în viaţă în care trebuie să ştii să-ţi iei destinul în mâini. Vreau să redau FIFA rolul şi demnitatea pe care le merită. Am decis să candidez deoarece este în interesul fotbalului.
 
(...)
 
Contez pe sprijinul vostru şi pe dragostea comună pentru fotbal, pentru ca împreună să oferim milioanelor de pasionaţi ai sportului nostru ceea ce aşteaptă: FIFA exemplară, unită şi solidară, respectată, iubită şi populară", a notat Michel Platini în scrisoarea publicată pe site-ul oficial al UEFA. Menţionăm că alegerile pentru preşedinţia FIFA se vor desfăşura la 26 februarie 2016, la Zurich.