ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Neşu a ajutat un centru de recuperare pentru copiii care au dizabilităţi neuromotorii, după ce fostul fotbalist a rămas paralizat în anul 2011. Mai exact, B2B Special, din Constanţa, a beneficiat de sprijinul financiar atât din partea fundaţiei care-i poartă numele lui Mihai Neşu.
 
„Amenajarea şi dotarea centrului la standarde comparabile cu cele din clinicile din afara ţării s-a realizat în totalitate din donaţii şi sponsorizări prin intermediul Asociaţiei Copii Suflete Speranţe, cu sprijin financiar din partea Mihai Neşu Foundation. (...) Pentru ca această instituţie să poată supravieţui este necesar ca 30-35% din cheltuielile lunare ale centrului să fie acoperite din donaţii şi sponsorizări directe şi acest lucru este posibil prin intermediul tuturor acestor persoane deosebite care ne sunt alături, Mihai Neşu şi toţi ceilalţi sponsori şi colaboratori", a notat mangalia.tv.