ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mirel Rădoi susţine examenul de maturitate la 34 de ani, însă constrâns de situaţie, pentru a-şi obţine licenţa de antrenor. La cei 34 de ani, directorul sportiv al echipei FC Steaua Bucureşti este, probabil, cel mai bogat elev care dă examenul de bacalaureat în sesiunea de vară.

 Mirel Rădoi a început liceul la Severin, în oraşul natal şi l-a încheiat la Bucureşti, fără diploma finală. În 2008 a plecat la arabi, iar acum, după ce a preluat echipa din Ghencea, nu poate ocupa funcţia de antrenor oficial, fără a avea diploma de bacalaureat.
După probele orale, Mirel Rădoi a ajuns mai târziu în cantonamentul din Austria, unde FC Steaua Bucureşti mai are în program ultimele două meciuri amicale, până la debutul în sezonul oficial.

Dacă nu va susţine cu succes probele scrise, săptămâna viitoare, Mirel Rădoi poate reveni în sesiunea din toamnă. Prezenţa stelistului nu a trecut neobservată la Colegiul UCECOM Spiru Haret, directorul adjunct, Păuniţa Vlădăianu, declarând: „Ştiam cine este, dar nu toată lumea a ştiut. (...) La engleză chiar a impresionat comisia. Şi scrie foarte corect, ceea ce dovedeşte că a studiat engleza, nu este învăţată numai după ureche".