ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românca Monica Niculescu (61 WTA) a cedat în faţa croatei Ana Konjuh (87 WTA), deşi începuse bine, cu un prim set câştigat cu 6-1. În cele din urmă, adversara a revenit cu 6-4 şi a câştigat decisivul cu 6-2, după o oră şi 52 de minute de joc. Prin această reuşită, Ana Konjuh şi-a trecut în palmares primul ei titlu WTA. Finala de la Nottingham ar fi trebuit să se desfăşoare duminică, însă condiţiile meteo neprielncie au împiedicat acest lucru.

 

Aceasta a fost a cincea finală jucată de Monica Niculescu, în vârstă de 27 de ani, după ce a câştigat turneele de la Guangzhou (China), în 2014, şi Florianopolis (Brazilia), în 2013, şi a ajuns în ultimul act la Luxemburg, în 2011 şi 2012. Câştigătoarea turneului va primi 280 de puncte WTA şi un premiu de 43.000 de dolari, iar învinsa 180 de puncte WTA şi 21.400 de dolari.
Monica Niculescu va evolua în această săptămână la turneul de la Birmingham, unde o va întâlni, în primul tur, pe cehoaica Barbora Strycova (22 WTA).