ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După accidentul suferit la schi, pe 29 decembrie 2013, viaţa lui Michael Schumacher s-a schimbat radical. Alura de mister care învăluie starea şi şansele ca fostul pilot de Formula 1 să redevină un om normal au stârnit presa la nivel mondial, existând constant subiecte despre neamţ. Majoritatea, însă, aveau la bază doar zvonuri şi speculaţii, întrucât discreţia a fost de bază în jurul familiei lui Michael Schumacher, îndeosebi după episodul din 2013.
 
Începând cu luna iunie a anului 2014, fostul sportiv s-a întors în Elveţia, în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie, apoi, în septembrie, a revenit alături de familie, la una dintre casele sale din aceeaşi ţară. În tot acest timp, nu o dată, Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher încă din perioada acestuia de activitate, a fost criticată pentru că nu a răspuns solicitărilor din presă şi nu a emis informaţii constant despre starea clientului său. 

Astfel, femeia a declarat pentru ziarul german „Der Spiegel": „Aceasta a fost dorinţa lui Michael dintotdeauna. A dorit mereu ca viaţa lui privată să rămână secretă. Niciodată, nimeni nu a făcut vreun reportaj acasă la Schumacher. Familia clientului meu este asaltată şi agasată de paparazzii care, practic, şi-au stabilit o tabără în jurul proprietăţii în care se reface Michael. (...) Suntem fericiți să putem spune că el (Schumacher) face progrese, și spun asta ținând mereu cont de gravitatea rănii pe care a suferit-o la cap".