ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pugilistul Muhammad Ali a murit într-un spital din Phoenix, unde fusese spitalizat cu o seară în urmă din cauza unor problem respiratorii, informează site-ul dedicate celebrităților TMZ, citat de Mediafax.

 Celebrul pugilist și filantrop avea 74 de ani. A fost internat joi seară în spital, iar reprezentanții lui au declara că acesta este într-o stare bună, dar vineri starea să de sănătate s-a agravat.
 
NBC au anunțat decesul, citând un purtător de cuvânt al familiei.

Muhammad Ali a devenit cunoscut în lumea boxului datorită meciurilor celebre din ring, precum "Rumble în the Jungle" sau "Thrilla în Manila".

Muhammad Ali suferea de aproape 30 de ani de maladia Parkinson și a fost spitalizat de două ori, la sfârșitul anului 2014 și începutul anului 2015, pentru o pneumonie și o infecție urinară.

Muhammad Ali a triumfat la Jocurile Olimpice din 1960 și, ca profesionist, a fost de trei ori campion mondial la categoria grea. Deși a fost diagnosticat cu Parkinson în 1984, el a continuat să aibă o viață activă, iar în 1996 a purtat flacăra olimpică la Atlanta.

S-a retras în 1981, cu un palmares de 56 de victorii, dintre care 37 prin knockout, și doar cinci înfrângeri.