Moartea  fostului  sportiv, Ilie Balaci, a adus multa durere tuturor celor care l-au cunoscut, inclusiv colegilor de breaslă.  Fosta gimnastă, Nadia Comăneci  a transmis un mesaj de condoleanțe, în care își exprimă regretul față de pierderea acestuia, informează  Mediafax.

”O mare legendă s-a stins din viață” este mesajul Nadiei Comăneci după ce Ilie Balaci s-a stins din viață la 62 de ani. Totodată,  fosta gimnastă, a menționat și faptul că România a pierdut unul dintre cei mai mari sportivi. ”Odihnește-te în pace, Ilie Balaci” a încheiat Nadia Comăneci.

Ilie Balaci, a debutat la echipa națională la vârsta de 17 ani,  la care s-a remarcat prin  69 de selecții și 8 goluri. A fost căpitanul echipei naționale în preliminariile Campionatului European din 1984, însă nu a jucat la turneul final din cauza unei accidentări.Timp de 15 ani, si-a petrecut cariera la Universitatea din Craiova.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.