ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moartea  fostului  sportiv, Ilie Balaci, a adus multa durere tuturor celor care l-au cunoscut, inclusiv colegilor de breaslă.  Fosta gimnastă, Nadia Comăneci  a transmis un mesaj de condoleanțe, în care își exprimă regretul față de pierderea acestuia, informează  Mediafax.

”O mare legendă s-a stins din viață” este mesajul Nadiei Comăneci după ce Ilie Balaci s-a stins din viață la 62 de ani. Totodată,  fosta gimnastă, a menționat și faptul că România a pierdut unul dintre cei mai mari sportivi. ”Odihnește-te în pace, Ilie Balaci” a încheiat Nadia Comăneci.

Ilie Balaci, a debutat la echipa națională la vârsta de 17 ani,  la care s-a remarcat prin  69 de selecții și 8 goluri. A fost căpitanul echipei naționale în preliminariile Campionatului European din 1984, însă nu a jucat la turneul final din cauza unei accidentări.Timp de 15 ani, si-a petrecut cariera la Universitatea din Craiova.