ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Naomi Osaka a devenit prima jucătoare din Japonia care a câștigat un turneu de Mare Șlem după ce nipona a învins-o pe americanca Serena Williams în finala de la US Open.

Sportiva din Țara Soarelui Răsare a învins-o pe Williams în două seturi, scor 6-2, 6-4, într-o partidă pe care a controlat-o de la un capăt la altul.

Williams, aflată în fața posibilității câștigării a celui de-al 24 titlu de Mare Șlem, s-a remarcat printr-o nervozitate excesivă, primind trei avertismente din partea arbitrului de scaun.

Partida a durat doar o oră și 19 minute.

Din păcate, comportamentul Serenei Williams a transformat ceremonia de premiere într-un adevărat chin pentru Osaka, publicul huiduind momentele festive de la final.

Învingătoarea a ajuns să își ceară scuze fanilor, spunându-le „știu că toți țineați cu ea. Îmi pare rău că a trebuit să se termine așa. Dar vă mulțumesc că ați venit să vedeți meciul. A fost visul meu să joc în finala US Open cu Serena Williams".