ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe lângă amicalul de lux cu Spania, de la finalul lunii martie, România ar putea disputa încă o partidă de pregătire cu un adversar extrem de puternic. Anglia a făcut o propunere FRF pentru un joc pentru sfârșitul lunii mai.

Calificarea la turneul final din Franța a făcut ca tricolorii să redevină o țintă pentru naționalele puternice în vederea partidelor amicale. Federația engleză a trimis o solicitare privind un posibil amical cu Keșeru&Co, în perioada 22-25 mai, potrivit digi24.ro.

În acea perioadă prima reprezentativă va fi în Italia pentru un stagiu de pregătire, însă acest lucru nu constituie o problemă. Britanicii nu au pus vreo condiție legată de locația desfășurării meciului.

În schimb, calendarul din Liga 1 ar putea fi un impediment. În prima parte a cantonamentului din Italia, Iordănescu îi va avea la dispoziție doar pe stranieri, deoarece sezonul în România se va încheia abia pe 14 mai. Ca atare, pentru ca amicalul să fie posibil, este necesar ca LPF și cluburile din Liga 1 să găsească o modalitate de a comprima finalul sezonului.