ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România a obținut un egal mare cu Italia, 2-2, în această seară, la Bologna. După ce a condus o repriză cu 1-0, prin golul superb marcat de Bogdan Stancu, naționala României a fost egalată dintr-un penalty, executat de Marchisio, în a doua repriză.
 
Gabiadini aduce apoi Italia în avantaj, în urma unui gol discutabil, înscris cu capul dintr-o poziție suspectă de offsaid. 
 
Florin Andone a readus bucuria în tribune, realizând un egal mare pentru tricolori, care au fost susținuți de un număr impresionant de români în tribunele stadionului din Bologna.
 
Meciul amical Italia - România a avut loc în vederea pregătirii pentru turneul final al Campionatului European din 2016, la care cele două echipe vor participa.
 
Echipele de start:
 
Italia: Gianluigi Buffon (căpitan) — Matteo Darmian, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini — Alessandro Florenzi, Claudio Marchisio, Roberto Soriano, Stephan El Shaarawy — Eder, Graziano Pelle. Selecționer: Antonio Conte.

România: Ciprian Tătărușanu — Cristian Săpunaru, Vlad Chiricheș, Dragoș Grigore, Răzvan Raț (căpitan) — Ovidiu Hoban, Mihai Pintilii — Gabriel Torje, Constantin Budescu, Bogdan Stancu — Claudiu Keșeru. Selecționer: Anghel Iordănescu.