ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Germanul a dominat autoritar cursa de la un capăt la altul și a terminat cu 16 secunde înaintea colegului său Lewis Hamilton care a fost blocat prima jumătate de cursă în spatele germanului Sebastian Vettel de la Ferrari. Vettel plecat de pe poțitia a treia a reușit să îl depășească pe Hamilton până la primul viraj, britanicul fiind inițial depășit și de Valtteri Bottas pe linia dreaptă dar revenind imediat pe poziția a treia.

 

Cine e bun in Spania este bun pe orice circuit, spun specialistii.Deci greu de crezut că cineva va putea să învingă echipa Mercedes în acest an.

Nico Rosberg revine în lupta pentru campionatul mondial al piloților, iar Ferrari au arătat că se pot lupta conjunctural cu cei de la Mercedes, la fel cum o pot face și cei de la Williams cu Ferrari.

Dezamagitoare cursa pentru McLaren si Red Bull. Christian Horner a și declarat că anul 2015 îl lasă consideră abandonat din punct de vedere al ambiților pentru lupta la titlul mondial.

Rezultatele complete ale cursei le găsiți pe F1 Manager.