ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nico Rosberg, campion mondial de Formula 1 în 2016, spune că delegații prezenți la Forumul Economic de la Davos prezintă idei foarte bune, dar totul se termină la finalul conferințelor, pentru că nimeni nu ascultă cu-adevărat ce se spune acolo.

„Sunt atâția oameni cu idei mărețe, dar totul dispare, nimic nu se pune în practică. Toată lumea se uită la propriile telefoane în timpul discuțiilor și nimeni nu ascultă”, a spus Rosberg, pentru Bloomberg.

De când a renunțat la Formula 1 în 2016, Rosberg a fost comentator la mai multe televiziuni, vlogger și investitori în diferite start-up-uri.

Bloomberg informează că Rosberg este avocatul ideii conform căreia fondurile europene de pensii ar trebui să aibă voie să aloce bani în investiții mai riscante, pentru a crește inovația în regiune. Sursa citată precizează că Rosberg își va anunța propriul start-up în curând, o afacere ce se va concentra pe tehnologie verde.
 
Nico Rosberg și-a anunțat retragerea din Formula 1 la cinci zile după ce a devenit campion mondial în 2016.