ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenismanul sârb Novak Djokovici a câștigat pentru a patra oară consecutiv Turneului Campionilor de la Londra, duminică, după ce l-a învins în finală pe elvețianul Roger Federer, cu 6-3, 6-4.

Prin victoria cu 6-3, 6-4, Novak Djokovici intră în istoria Turneului Campionilor, cu al patrulea titlu consecutiv și al cincilea din palmares. Federer rămâne cu 6 succese din 10 finale, un alt record al competiției, potrivit digisport.ro.

Finala a fost diferită față de meciul din grupe dintre cei doi jucători, Novak Djokovici, dornic de revanșă, începând partida extrem de hotărât. Sârbul a avut minge de break încă din primul game, dar l-a reușit de-abia în cel de-al treilea.

Federer a apăsat pe accelerație în setul al doilea - aplaudat de Djokovici, elvețianul a avut parte și de susținerea publicului. Meciul s-a încins și cei doi au oferit un duel spectaculos.