ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Novak Djokovici a câștigat turneul la Doha fără să piardă set, după ce a dispus în finală de spaniolul Rafael Nadal, scor 6-1, 6-2.

În primul set, care a durat 32 de minute, Djokovici a lovit mai multe mingi câștigătoare, 16, decât a avut Nadal puncte câștigate, 13.

Este cea de-a șasea victorie consecutivă pentru Djokovici, toate fiind repurtate fără set pierdut. Spaniolul nu a mai câștigat set în fața lui Djokovici de la finala de la Roland Garros din 2014

În acest moment, Djokovici are palmares pozitiv în întâlnirile cu Nadal, sârbul având 24 de victorii, față de doar 23 ale spaniolului. Este pentru prima oară în istoria disputelor dintre cei doi când Djokovici conduce la întâlnirile directe.

Cu 22 de victorii trecute în palmares, Djokovici este la egalitate cu celălalt număr mare din istoria contemporană a tenisului, Roger Federer.