ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O ex-componentă a lotului de gimnastică artistică a SUA  a dat în judecată federația americană de profil, fosta sportivă susținând că soții Bela și Martha Karolyi au închis ochii când ea a fost abuzată sexual de un medic al echipei, informează Associated Press.

Bela și Martha Karolyi sunt menționați în plângerea depusă de fosta gimnastă, în vârstă de 24 de ani, al cărei nume nu a fost dezvăluit. Ea pretinde că medicul Larry Nassar a abuzat-o sexual în mod repetat în perioada în care a făcut parte din lotul SUA, între 2006 și 2011.

Nu este primul caz în care Larry Nassar este acuzat de abuzuri sexuale, însă este prima oară când în acest context sunt menționați soții Karolyi.

În plângerea depusă joi la Los Angeles, soții Karolyi știau că sportiva este abuzată sexual de Nassar, însă nu au făcut nimic pentru ca acest lucru să înceteze, potrivit Agerpres.

Soții Karolyi nu au răspuns mesajelor în care erau rugați să comenteze aceste afirmații.