ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În întreaga discuție și dezbatere despre familie care se desfășoară actualmente în România, iată că pe internet își face apariția o înregistrare mai mult decât interesantă pe acest subiect.

Mai precis, este vorba despre o înregistrare a unui dialog ce a avut loc în Lituania, între antrenorul echipei de baschet Žalgiris Kaunas, Šarūnas Jasikevičius și un jurnalist local, care-l chestionează pe tehnician în legătură cu absența unui jucător (Augusto Lima -n.r.) din lotul echipei pe care o pregătește.
 
Iată dialogul dintre cei doi, de la secunda 17:

Reporter: Este normal ca un jucător să plece de la echipă în timpul semi-finalelor (play-off-ului - n.r.)?

Antrenor: Tu ai copii?

Nu...

Când o să ai copii, tinere, o să înțelegi. Pentru că asta este maximumul pe care omul îl poate experimenta. Wow, asta e o întrebare bună, realmente! Tu crezi că baschetul este cel mai important lucru din viață?

Nu, dar o semi-finală este importantă...

Sefi-finală? Pentru cine este importantă?

Pentru echipă...

Care?

Zalgiris.

Ai văzut numărul de suporteri prezenți la meci? Important? Când o să-ți vezi primul copil, o să înțelegi care este cel mai important în viață. Atunci să vii la mine să discutăm. Pentru că nimic nu este mai maiestuos pe lumea asta decât nașterea unui copil. Crede-mă. Nici titlurile, nici nimic. Augosta Lima este deja în Rai, sufletește, acum. Mă bucur pentru el.

Šarūnas Jasikevičius este unul dintre cei mai titrați jucători din istoria baschetului european și mondial. Câștigător a trei euroligi cu trei echipe diferite, campion european cu naționala Lituaniei, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice, a fost declarat Legendă a Euroligii în 2015.

Real man!